Peter Masu Renovatie's

ALLE  INDUSTRIELE  VLOER  PROJECTEN

Inkuipingen

BEKLEDING VAN CALAMITEITOPVANG-BAKKEN


Inkuipingen (bekuipingen) calamiteiten-opvangbakken


Steeds vaker stelt de overheid als eis dat opslagtanks of andere bedrijfsprocessen in een vloeistofdichte bak worden geplaatst. De keuze voor het type vloeistof opvangbak of de afwerking hiervan is sterk afhankelijk van de vloeistoffen die hierin terecht kunnen komen.


Opvangbekkens van met product-houdende tanks bekleden met vinylester laminaat = “De perfecte anti-corrosie oplossing”


Calamiteitopvangbakken bestaan grotendeels uit betonnen constructies. Deze kunnen na jarenlang gebruik aangetast worden. Alvorens wij een nieuwe coating gaan aanbrengen kunnen wij de nodige betonreparaties uitvoeren. Afhankelijk van het medium dat hierin wordt opgeslagen bepalen wij de juiste coating die u nodig heeft.


Het renoveren van een vinylestervloercoating. De vloer word eerst gestraald om te zuiveren en op te ruwen. Vervolgens zullen de vakmensen de bestaande coating opweken dmv oplosmiddel.


Het Coroflake-vinylestersysteem word aangebracht door eerst een primerlaag Coroflake 68 aan te brengen gevolgd door 2 lagen Coroflake 200. De coating werd voorzien overheen de hele ruimte. Dit zowel op vloer, sokkels als andere opstanden en dit tot een hoogte van de bestaande vloerplint.


Ook kunnen we een inkuiping die is bekleed met epoxy eerst opgeruwen a.h.v. diamantschuren. Op plaatsen waar er de epoxy coating afgesleten is, kunnen we een primer aangebrengen en ten slotte word UCRETE MF geplaatst. Voor de aansluiting met de wand word er een kimnaad geplaatst zodat het ucrete-systeem ook perfect in de hoeken geplaatst kon worden. 

Met dit ucrete-systeem is de inkuiping perfect waterdicht en perfect belastbaar tegen oliën van 70°C.


Ook werken we met Polyurea hotsprays, die zijn sneldrogende coatings die worden ingezet als naadloze bekleding en afdichting bij uiteenlopende toepassingen.

Polyurea Hotsprays kunnen worden toegepast op vele ondergronden waaronder beton, metaal, hout en isolatiematerialen. 

 Polyurea hotsprays worden met behulp van speciale spuitapparatuur aangebracht. Naadloze applicatie Met een laagdikte bereik van 0,50 tot soms wel 10 mm sluit de hotspray techniek feilloos aan op vele toepassingen. Hotsprays verwerken is een zorgvuldige bezigheid. 

Om aan alle kwaliteitseisen voor deze coatings te kunnen blijven voldoen is een kwaliteitsprotocol opgesteld. 

Dit protocol bevat ondermeer zaken als probleemanalyse, productkeuze, systeemopbouw, ondergrondvoorbereiding, uitvoering op locatie, veiligheid op de werkplek tijdens de verwerking van polyurea evenals een (verzekerde) garantie. Door deze combinatie van eigenschappen en de korte uithardtijden kan nagenoeg elke vorm naadloos worden bekleed.

 Deze hotsprays worden met behulp van speciale spuitapparatuur aangebracht.Interesse

Bel ons

Peter Masu

0